TerugDownload dit volledige album (Flickr)

Muzisch slot

Wat gaan de jaren snel. We mochten de derde kleuterklas uitwuiven en hen vol vertrouwen naar het eerste leerjaar laten overstappen, geen afscheid maar een grote stap. Het circusalfabet werd vol overtuiging gezongen en was het bewijs dat ze er klaar voor zijn.

Het zesde leerjaar moeten we hier helaas echt laten gaan. Na zovele jaren hier bij ons op school zijn zij toe aan een nieuwe school, een nieuwe uitdaging, een nieuwe vriendenkring,… Dag lieve meisjes en jongens, we wensen jullie veel succes volgend schooljaar en we hopen dat jullie met een goed gevoel onze school verlaten. Veel succes

We namen afscheid van enkele leerkrachten die dit jaar op onze school vervangingen deden. Juf Eva, juf Tia, juf Charlotte, juf Isabel en meester Bram jullie waren fantastische collega’s. Bedankt voor de inzet en het enthousiasme, veel succes in jullie verdere loopbaan en misschien tot ziens!

Nu is het tijd voor vakantie met hopelijk veel rust, zon en plezier zodat we in september er weer met volle moed kunnen tegenaan gaan.

Warme groeten, directeur Ann en het schoolteamDownload dit volledige album (Flickr)