TerugDownload dit volledige album (Flickr)

Morgenopening: Kunstproject

Deze ochtend stond er iets te gebeuren dat zag je duidelijk aan de ballonnen en het opschrift aan de schoolpoort “Kleine meesters, grote werken”.
Directeur Ann stelde met plezier haar nieuwe hobby voor. Op de tonen van “o sole mio” schilderde ze haar eigen impressie van een goudgele zon. Een ludieke start van ons kunstproject.
Ook meester Johan showde zijn kunsten maar dan op speelplaats 3K12. Zijn zelfportret “à la Picasso” werd fel gesmaakt. Bij de peuters en de kleuters van 1K en 2K was het juf Lut die het project openende met haar eigen schildersezel en haar eigen schilderstijl.
Alle kinderen stonden te popelen om de vele schilderijen te bezichtigen die nu de school sieren. Je waant je echt in een museum. Om toegang te krijgen tot ons museum moesten de kinderen een vip ticket bemachtigen en dit kon enkel via duimherkenning. Iedereen was enthousiast en zette zijn duim met zwier op de reproductie van hun eigen kunststroming.
De ganse dag hoorde je : oh, ah, mooi, wow,… want het is echt wel overdonderend, zoveel kunstwerken, zoveel indrukken, zoveel nieuwe info. Dat wordt 14 dagen genieten!Download dit volledige album (Flickr)