TerugDownload dit volledige album (Flickr)

Bedankt voor fijne samenwerking

Traditiegetrouw sluiten we het laatste oudercomitĂ© af met een receptie. Alle ouders die een handje toestaken dit schooljaar worden hier op uitgenodigd. Wat de genodigden niet wisten, was dat het eigenlijk een babyborrel was. We hebben die avond de nieuwe website immers boven de doopvont gehouden en zelfs het doopsuiker was niet vergeten. Met dank aan de “dooppeter” Stijn De Pauw die ons begeleidde bij het vormgeven van onze nieuwe webstek.

Even traditioneel is de bekendmaking van het bedrag dat het schoolfeest opgeleverd heeft. Dankzij de vele ouders die kwamen eten en zij die kwamen werken hebben we opnieuw bijna 10 000 euro om de werking van de school en de investeringen te ondersteunen. Toch wel een enorm succes waarvoor heel hartelijk dank!

Helaas moesten we ook afscheid nemen van enkele sterkhouders van onze ouderwerking. Els Poppe, Iris Lafaut en Livio Coens verlaten immers het oudercomité omdat hun kinderen na het zesde leerjaar nu de school verlaten. Voorzitter Jan hield zoals steeds een knappe speech vol rijm waarin hij de loftrompet liet schallen. Samengevat, beste Els, Iris en Livio, hartelijk dank voor de vele uren werk die hier geleverd werden en de leuke samenwerking. Directeur Ann hield het bij een afscheidsgedicht en toen was het tijd om de emoties even door te spoelen en nog wat na te praten. Iris kon er helaas niet bij zijn maar ook zij kreeg haar gedichtje en haar geschenken maar dan wel thuis aan de deur geleverd.

Bedankt aan iedereen die zijn steentje bijgedragen heeft en tot volgend schooljaar!

 

 Download dit volledige album (Flickr)